مهربانی در کودکان
همدلی
یکی از بهترین راههای کنترل رفتارهای ناپسند و پرخاشگرانه و آموزش مهربانی به کودکان ایجاد و تقویت حس همدلی در آنهاست. همدلی توانایی شناخت احساسات و عواطف دیگران است. باید کاری کنید تا کودک بفهمد رفتارهای نامناسبش به دیگران آسیب میزند و موجب آزار آنها میشود. ایجاد همدلی به عنوان یکی از روشهای آموزش مهربانی به کودکان باعث میشود کودک خودش را کنترل کند و به سایرین آسیب نرساند. در واقع، والدین مسئولیت و وظیفه بزرگی دارند، چون آنها الگوهای اولیه فرزندانشان هستند. والدین میتوانند همدلی را با کلام، رفتار و اعمالشان نشان دهند. کودکان مدام روی رفتار والدینشان تمرکز دارند و بهنوعی رفتار آنها را بازتاب میدهند. بنابراین، هر آنچه کودکان در خانه تجربه میکنند نقش مهمی در آموزش همدلی به کودکان دارد.
مهربانی با کودکان | عشق ورزیدن
زمانی که کودک عشق پدر ومادر را به خود احساس کند می تواند رابطه خوبی با آنها برقرار کند. محبت قلبی به تنهایی جوابگوی نیازهای درونی کودک نیست. کودک با نوازش، بوسه و تبسم آرامش می گیرد، اعتماد به نفسش بالا می رود و می فهمد که در زندگی کسانی هستند که بدون هیچ قید و شرطی عاشقانه دوستش دارند و از او حمایت می کنند. برای اینکه رابطه بهتری با کودک خود برقرار کنید، پیشنهاد میکنیم مقاله رفتار با کودک را نیز مطالعه کنید.

مهربانی در کودکان
مهربانی با کودکان | کشف علایق مشترک بین خود و فرزندان
اختلاف سنی و تفاوت نسلها عاملی است که در بسیاری خانوادهها باعث میشود والدین نتوانند ارتباط مؤثری با کودکان خود برقرار کنند؛ در این شرایط بهترین کار این است که به دنبال علایق و نقاط مشترک میان خود و فرزندتان بگردید و آنها را تقویت کنید.
برای پیدا کردن این نقاط مشترک باید از اینکه فرزندتان وقتش را چطور می گذراند و چه کارهایی انجام میدهد اطلاع پیدا کنید. در فعالیتهایی که مورد علاقه فرزندتان است شرکت کنید، به پارک بروید پا به پای فرزندتان بخندید و لذت ببرید. اگر چند تا بچه دارید برای هرکدام وقت جداگانه ای بگذارید و از کنار هم بودن لذت ببرید. برای صمیمیت با کودکان باید وقت بگذارید.
مهربانی با کودکان و صبور بودن
اگر روز سختی داشتید با کودک بد رفتاری نکنید وسر او خالی نکنید. برای آرام کردن خودتان راهی پیدا کنید. سعی کنید همیشه شاد و پرانرژی باشید و آرامش خود را حفظ کنید. کودکان در صورتی صفاتی همچون شادی و صبور بودن را میآموزند که والدینی پر انرژی داشتهباشند. وقتی فرزندتان باشما صحبت میکند حرف او را مرتب قطع نکنید، چون او احساس میکند نمیخواهید با او صحبت کنید و انگیزه خود را برای حرف زدن با شما از دست می دهد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.